Перелом

Трапляється в житті переломний момент. Він може бути один, їх може бути декілька, все індивідуально. Чим він характеризується? У мене наприклад з'являлась апатія до всього, мені не подобалось все що я роблю, мені здавалось що все марно, що я нікому не потрібна. Можливо все і до цього було так, але в цей період ти більш вразливий до всього. Любе криве слово може довести до сліз або істерики, абияка критика змушує кинути все. І з'являється питання, як з цього вийти?
Для себе я знайшла вихід з цього питання — найголовніше це підтримка близьких людей які поруч. Саме в такі моменти ти можеш перевірити хто тобі справжній друг, а хто ні. Чи та друга половинка, яка поруч з тобою саме твоя.
Поступово з'являються нові сили, нові захоплення, нові знайомства. Ти відкриваєш в собі нові таланти та здібності. В такі от сірі дні ти можеш зайнятись саморозвитком: почитати книжку, вивчити з десяток нових іноземних слів, просто піти пройтись і побути наодинці з собою.
Нічого не буває дарма! Все що трапляється — все на краще!
Такі періоди в житті обов'язково потрібні. Вони дають тобі нове дихання, новий поштовх, шанс щось змінити в своєму житті. Цінуйте своє життя, цінуйте кожний момент.
Робіть тільки те, що ви хочете, а не те що вам говорять. Це ваше життя і ніхто не проживе його за Вас!
Нічого не можна повернути назад, можливо деяких людей ви ніколи не побачите. Посміхайтесь людям та всім проблемам (вони злякаються  втечуть :) )))
Можливо саме після такого падіння на вас чекає високий політ.
ГОЛОВНЕ — коли злетів, не забувай про тих, хто був поруч коли ти був внизу!

2 коментарі

Таміла Кошман
Коли в житті все занадто райдужне, то це набридає швидко. Мають бути переломні моменти, які додають енергії та роблять людину сильнішою!
Ира Захарчук
повністю з цим згодна
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте