Правда життя

Завжди хвилювало питання: чому люди поводять себе певним чином? Деякі вчинки настільки протирічать буденній поведінці, що поневолі задаєшся питанням: як так?
Очевидним є те, що наслідком таких дій є вплив оточуючих: друзів, рідних, близьких, та і простих прохожих.
Чому матір є дуже жорстокою до своїх дітей? Певно тому, що в дитинстві так само поводились з нею.
Чому існує такий вид чоловіків як «мамині синки»? Тому що мами завжди намагаються опікати і бути лагідними,  а хлопцям потрібна справжня чоловіча рука як в прямому, так і в переносному сенсі.
Я це все веду до того, що ми накопичуємо все як губки. Ми набираємось якихось дурних звичок, слів-паразитів або іншого непотребу навіть від перехожих.
Як людина зможе кохати і віддавати свою любов, якщо в її сім'ї завжди панували сварки та докори; ніхто ніколи не казав наскільки вони дорогі один одному і наскільки вони люблять і цінують один одного.
Чи зможе дівчина дарувати тепло, ніжність і  ласку своєму коханому, якщо вона не відчуває цього ж у відповідь?
Коли на якісь почуття або дії немає відповіді, то  людина просто замикається в собі  і більше не повторює цього навіть, якщо наступного разу цього від неї чекають.
Цей коротенький пост можливо буде закликом для всіх, та і пам'яткою для мене, що завжди потрібно цінувати почуття і дії, які призначені для тебе.
Потрібно як можна частіше казати один одному «кохаю» та «ціную».
Говорять, що потрібно дивитись на вчинки,  а не на слова. Так от, часто, ці вчинки не помічаєш, тому все таки не завадить поговорити.
І взагалі, розмовляючи можна запобігти багатьох проблем.
Якби закохана пара або члени сім'ї частіше виказували своє невдоволення, то можна було б уникнути багатьох сварок, а якщо б частіше хвалили і заохочували, то відчуття «потрібності» лише б посилювалось.
Виховуйте себе правильно, виховуйте своїх дітей правильно, розставляйте правильно пріорітети в житті і не намагайтесь «всидіти на двох стільцях одразу», побільше говоріть, бажано щиро і правду)))

1 коментар

Таміла Кошман
На наш світогляд також дуже впливають книги, музика, витвори мистецтва, фільми і т.д.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте