Думайте...

Так склались життєві обставини, що в даний період мого життя в мене різко звузилось коло мого спілкування. І я вважаю що це навіть правильно: я вже не називаю кожного зустрічного другом, я не ділюсь особистими проблемами та переживаннями з першим хто напише мені вконтакті, більше того в мене в рази знизилась кількість переписок в соц мережах.
Чому так? Я вважаю, що всі через це проходять. Можливо це один з етапів дорослішання. Я просто почала розуміти де люди використовують один одного, де брешуть, ну от і скажіть навіщо з такими спілкуватись.

Так от до чого я це все веду, в мене з'явилось більше часу для того щоб зайнятись самовдосконаленням і моє нове захоплення це спостерігати і аналізувати поведінку людей)
Я не беру на себе сміливість казати людям, що щось в їхній поведінці є неправильним (звичайно якшо це не мої близькі) бо я не Господь Бог аби їх судити.
Так от помітила такий дуже дивний парадокс: є багато людей, котрі дуже люблять критикувати. Критика це завжди добре і вона є доцільною, якщо людина розуміється на справі і досягла чогось в цій сфері. Але ж ось такий дивний менталітет у нашої молоді — показувати своє «фе» в усьому.

Добре якщо ті кого вони критикують є дорослі, розумні люди, які «фільтрують» те що їм кажуть, але чому не навчитися цьому молодняку «фільтрувати» те, що вони кажуть? Яке право вони мають критикувати і осуджувати дорослих людей, які намагаються чогось досягти в житті, які роблять життя в ЧЕ більш різноманітним і цікавим?
Звичайно, якщо якась подія організовується вперше то буде купа недоліків, але я впевнена, що організатори самі це знають. А ця молодь задумалась хоча б на хвильку скільки сил і зусиль було покладено аби ми побачили хоча б те що є?
Я просто дуже часто ставала свідком таких тяжких організацій і деколи навіть брала в них участь і потім було дуже образливо слухати від зовсім неосвічених особин, що все га*но, що краще б цього не було і це викинуті гроші та сили на вітер.

Всім цим я просто хочу особисто від свого імені попросити всіх жителів хоча б ЧЕ думати про те, що ви говорите (звичайно якщо ви не розумієтесь на справі). Бо дуже часто ви такими своїми висловлюваннями просто нищите бажання людей щось робити і творити.
А ті, хто насправді досяг багато чого в житті, а особливо в певних важливих сферах — не будьте жадінами і поділіться з молоддю досвідом)))

1 коментар

Tania Zhabiuk
Розумію, підтримую)
Багато критики і сарказму — мало ініціативності. Це норма суспільства :) але толкові люди теж є, і саме такі надихають на продовження початої справи))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте