Перший

Вирішила створити свій блог...
Напевно, перш за все, тому що часто не має кому виговоритись або розумію, що буду ломитись в зачинені двері.

Сьогодні наболіло про те, як люди «зажираються», як заздрять не дивлячись ні на що.
Приклад з яким я стикнулась особисто — це проста ненависть і дуже пригодилась приказка «сам не гам і другому не дам».
Люди користуючись своєю владою і якимись своїми мінімальними можливостями ставлять палки в колеса іншим. Ну якщо ти такий «лох», ти не зміг второпати цю ідею раніше, або не зміг її реалізувати через нестачу фінансів чи якихось особистих якостей — дай можливість людині з наявністю цих всіх ресурсів і можливостей зробити це!
Допоможи йому в цьому і додай собі +5 до карми, наберися досвіду, просто стань частиною чогось особливого і з часом ти доростеш до цього САМ!
Але навіщо бути лицемірними і навмисно створювати проблеми і собі, і іншим.
В наш час  нам всім і так погано живеться — це час війни, коли ми втрачаємо ні в чому не винних хлопців та чоловіків. І ми можемо принести в цей світ краплину радості, для того аби ми не забували як це бути щасливими, як це веселитись, як це допомогати один одному в звичайних побутових речах, як це збиратись в людних місцях і заводити нові знайомства.
А такі особисті мілкі ненависті, образи та заздрощі лише спонукають нас робити щось наперекір, «йти по головам» задля досягнення своїх цілей, мігрувати в інші країни задля того суспільства в якому тебе розуміють.

Тому якщо люди прочитаю це, знайдуть тут якусь частину себе і зможуть стати трохи кращими, то і світ наш стане на краплину кращим.!!!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте